Målare Karlstad

Målar och tapetserar •

Tapetsering

Att tapetsera om i ett eller flera rum är ett enkelt och billigt sätt att ge huset eller lägenheten ett nytt och fräscht uttryck. Vi på Målare Karlstad har arbetat länge inom branschen och våra målare har en hög kompetens och yrkesstolthet. De brinner för sitt yrke och ställer gärna upp med råd och tips inför den tapetsering som du planerar. Vi vänder oss till privatpersoner såväl som företag som vill förnya till exempel kontor eller allmänna utrymmen på arbetsplatsen.

Vi kan ger dig råd om tapeter i Karlstad

När man bestämmer sig för att renovera i sin bostad är det ofta aktuellt att måla väggarna eller byta ut tapeterna. Vi hjälper till med alla typer av renovering och vi kan även bistå dig med tips och råd gällande vilka tapeter som är lämpliga att använda i olika utrymmen. Som tapetserare i Karlstad har vi en lång och gedigen erfarenhet gällande vad som oftast går fel när lekmän ger sig på tapetsering. Tack vare det finns det goda anledningar till att låta oss göra jobbet och få ett korrekt utfört och hållbart resultat.

Vi är proffs på tapetsering i Karlstad

Vi som arbetar som tapetserare i Karlstad kan hjälpa dig att få ett perfekt slutresultat i och med att vi:

 • Gör ett ordentligt och korrekt förarbete
 • Vet vilka tapeter som är lämpliga i vilka utrymmen
 • Kan ge råd när det är lämpligt eller mindre lämpligt med mönstrade tapeter

Vi tar hand om er tapetsering till en låg kostnad

Du är varmt välkommen att kontakta oss innan vi påbörjar din tapetsering i Karlstad för att få en transparent och förbehållslös offert från oss. I prisuppgiften som vi skickar till dig framgår det pris som du kommer betala för arbetet och inga dolda avgifter tillkommer. Behöver du hjälp med andra typer av måleriarbeten, till exempel fasadmålning, åtar vi oss även den typen av uppdrag. Förutsatt att du har rätt till ROT-avdrag tillämpar vi fakturametoden vilken innebär att vi gör avdraget direkt på din faktura och du behöver inte bekymra dig om att kontakta Skatteverket för att få avdraget genomfört.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en målarfirma i Karlstad som kan erbjuda ett komplett utbud av målartjänster.

  Telefon:

  E-post:
  offert@malarekarlstad.nu

OM OSS

När du söker efter en målarfirma i Karlstad som kan erbjuda ett komplett utbud av målartjänster.

Målarekarlstad.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.