Målare Karlstad

Målar och tapetserar •

Fasadmålning

Vi på Målare Karlstad har de verktyg, utrustning och den kunskap som behövs för att kunna ta göra en snygg fasadmålning. När vi tar emot ett dylikt arbetsuppdrag ser vi själva till att ha med all utrustning som är nödvändig, det vill säga såväl byggställningar som färg och penslar. Som fastighetsägare väljer ni naturligtvis själva den nyans på färg ni önskar och vi tar både hand om inköp av miljövänliga produkter samt genomför hela arbetet från början till slut.

En fasadrenovering i enlighet med era önskemål

Den bästa tidpunkten för att måla fasad i Karlstad är ofta maj och juni. Det är viktigt att det inte föreligger någon risk för frost på nätterna eftersom det kan påverka hur färgen fäster på ytan. Om arbetet gäller en renovering är det ofta rekommenderat att välja samma nyans som huset är målat i tidigare, och om du är osäker på vilken färg det är kan vi hjälpa dig ta reda på det. Vårt måleri tar hand om det nödvändiga förarbetet som att noggrant täcka in fönster och dörrar innan vi påbörjar själva påstrykningen av färg.

Fasadmålning i Karlstad utförd av erfarna målare

Vår personal har erfarenhet inom sina respektive områden och det gör att vi kan måla fasad i Karlstad både kostnadseffektivt samt få till ett snyggt resultat.

 • Vi väljer utrustning utifrån vilket material och utseende fastigheten har
 • Täckfärgen appliceras minst två gånger
 • Vi målar både med pensel och färgspruta beroende på vad som är bäst lämpat

Vi erbjuder en billig fasadmålning med ett perfekt resultat

Ta alltid kontakt med oss när ni skall göra en fasadmålning i Karlstad, oberoende av om det gäller en renovering eller en nybyggnation. Vi skickar en offert i vilken ni kan se vårt pris för fasadmålning, och att ta emot ett kostnadsförslag sker utan några som helst krav på att ni skall anlita just oss för arbetet. Det går också bra att höra av sig till oss via telefon eller mejl för att diskutera ett specifikt arbete. Våra medarbetare svarar gärna på alla era frågor och hjälper er vidare i processen!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en målarfirma i Karlstad som kan erbjuda ett komplett utbud av målartjänster.

  Telefon:

  E-post:
  offert@malarekarlstad.nu

OM OSS

När du söker efter en målarfirma i Karlstad som kan erbjuda ett komplett utbud av målartjänster.

Målarekarlstad.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.