Målare Karlstad

Målar och tapetserar •

Om ROT-avdraget

Ett skatteavdrag som ger lägre arbetskostnader

Tack vare ROT-avdraget kan alla privatpersoner anlita proffs när det ät dags att renovera, bygga om eller till där hemma. Det är Skatteverket som har hand om att kontrollera avdraget i Sverige och för att få det måste man äga fastigheten som arbetet skall göras i. ROT och RUT räknas ihop och som mest kan man få ett avdrag på 50 000 kronor varje år förutsatt att man betalar skatt i Sverige. När du ger oss på Målare Karlstad ett uppdrag får du ta del av skattelättnaden.

Reducerade arbetskostnader för att anlita en målare

När det kommer till måleriuppdrag gör ROT-avdraget att arbetskostnaderna blir 30 % lägre. Det betyder att du bara betalar 70 % av den summa det kostar att anlita våra hantverkare. Målarfärgen och eventuella transportkostnader går det däremot inte att göra avdrag för. För att få ROT ska du äga och bo i den fastighet som vi på Målare Karlstad utför uppdraget i. För en bostadsrätt får du inga avdrag för arbeten på fasaden, men det får du däremot för en villa.

Billigare kostnader utan någon ansträngning

Vi hjälper dig både med måleri och med att ordna allt det praktiska som har med ROT-avdraget att göra. Skattelättnaden fungerar nämligen på det viset att vi kan dra av det belopp du har rätt till före vi skickar ut vår faktura till dig och du kommer se avdraget som gjorts i din deklaration.

  • VÄLKOMMEN TILL OSS

    När du söker efter en målarfirma i Karlstad som kan erbjuda ett komplett utbud av målartjänster.

    Telefon:

    E-post:
    offert@malarekarlstad.nu

OM OSS

När du söker efter en målarfirma i Karlstad som kan erbjuda ett komplett utbud av målartjänster.

Målarekarlstad.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.